Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2019 18:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Populární raper může strávit 30 let za mřížemi. Na YouTube má hity se stovkami milionů zhlédnutí

HUDBA
Uložit Uložené

22letý Kodak Black byl nedávno odsouzen na 4 roky za mřížemi a teď ho prokuratura obvinila z dalších trestných činů v souvislosti se zbraněmi.

Populární raper Kodak Black byl před pár dny za držení zbraně odsouzen na 48 měsíců za mřížemi. Netrvalo dlouho a prokurátor ho obvinil z dalších dvou trestných činů. Vzhledem k tomu, že je aktuálně považován za nebezpečného pachatele, který se účastnil ozbrojených útoků, v případě prokázání viny mu hrozí až 30 let ve federální věznici, informuje Miami Herald.

Doporučeno
Rap je ta nejvíc nakažlivá nemoc, říká autor českých rapových karikatur. Překreslil Yzomandiase, Bulhara, PTK i Lvcase Dopa Rap je ta nejvíc nakažlivá nemoc, říká autor českých rapových karikatur. Překreslil Yzomandiase, Bulhara, PTK i Lvcase Dopa 31. října 2019 14:40

Podle Miami Herald čelí Kodak Black obviněním za skutky z ledna a května 2019 a oba souvisí s nelegálním pořízením střelné zbraně. Vzhledem k tomu, že zbraně byly následně použity při útocích na rivaly z jiných gangů a při vyšetřování se našly i otisky rapera, bude dokazování neviny náročné. Podle zdrojů zároveň hvězdný interpret při koupi zbraně použil neexistující číslo zbrojního průkazu.

Kodak Black je autorem mnoha hitů, měl možnost spolupracovat s kapacitami jako Travis Scott, Offset, Gucci Mane, Bruno Mars, ale i mnoho dalších. Jeho nejznámější skladba ZEZE má na YouTube již více než 234 milionů views a ještě v roce 2017 se proslavil trackem Transportin', který má v současnosti již více než 155 milionů zhlédnutí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KILL BILL (@kodakblack),

Domů
Sdílet
Diskuse