Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 13:10
Čas čtení 0:00
Vl Mi

18letá dívka letěla stovky kilometrů, aby poznala sugar daddyho a jeho přítelkyni. Stal se z nich milostný trojúhelník

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Od jejich prvního setkání uběhly už dva roky.

Každý jsme byli tak trochu blázniví, když nám bylo 18 let. Někdo utíkal z domu, někdo zas odmlouval rodičům a vždy si dělal věci „po svém“. No a pak tu máme i případy, které se vymykají běžným situacím, které známe.

Doporučeno
Bar v Dubaji nabízí pro ženy drinky zdarma. Záleží ale na tom, kolik váží Bar v Dubaji nabízí pro ženy drinky zdarma. Záleží ale na tom, kolik váží 18. listopadu 2019 9:10

Řeč je o Gabrielle Reese, která letěla přes 800 kilometrů z Idaha do Utahu, aby poznala svého sugar daddyho, 45letého Jacoba Boswelia a jeho přítelkyni, 29letou Megan Muirhead. Našla je na webstránce, která se specializuje na tyto služby.

Stalo se tak v roce 2017 a dnes je z toho milostný trojúhelník. Zanedlouho budou slavit své třetí výročí. Její rodiče se nejprve obávali, jestli to není pro ni nebezpečné. Jacob je totiž stejně starý jako oni. Dnes je to prý už lepší. Pro Daily Mail se dívka vyjádřila, že ztratila panenství hned první víkend. „Neplánovali jsme to. Nebyl to plán, byli jsme však všemu otevření,“ řekla.

Dívka se také netají před přáteli či veřejností, že žije v milostném trojúhelníku. Má to napsané i na svém profilu na Instagramu. Najdeš na něm fotky s Jacobem, i s Megan. Gabrielle předtím neměla vážný vztah. „Občas to bylo divné, ale každý první vztah je takový. Zároveň to ale nějak funguje,“ říká. Co si o netradičním vztahu trojice myslíš ty?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa sparkle jump rope queen (@gabriellereesexo),

Domů
Sdílet
Diskuse