Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 17:22
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Raper Tommy Cash dostal ke svým narozeninám sám sebe jako obří dort v adidas saku

HUDBA ESTONSKO RAP TOMMY CASH
Uložit Uložené

Estonský raper Tommy Cash dostal ke svým narozeninám velmi originální dárek.

Extravagantní raper pocházející z Estonska, Tommy Cash, v pondělí oslavil 28. narozeniny. Na svém instramovém profilu, kde často zveřejňuje bláznivě a provokativně komponované fotografie a fotomontáže, se pochlubil narozeninovým dárkem, který ve svůj významný den dostal. 

Raper, jenž má milionová zhlédnutí u svých videí na serveru YouTube, totiž dostal obří dort vypadající jako on včetně účesu a extravagantního oblečení – na sobě měl totiž v reálu i jako dort specifický outfit: sako se třemi pruhy jeho oblíbené značky adidas.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený kertin vasser (@kertinvasser),

Doporučeno
Tommy Cash je zázračný léčitel ve své podivné zemi plné obskurností, hudby a tance Tommy Cash je zázračný léčitel ve své podivné zemi plné obskurností, hudby a tance 22. listopadu 2018 11:19

Opět se v něm ale ukázal jeho smysl pro černý humor, dort totiž sice vypadá jako on v životní velikosti, leží ale v rakvi a má zavřené oči. „Říkají, že prý jste to, co jíte, takže já na své narozeniny jím sám sebe,“ napsal k fotografii Tommy.

Tommy Cash se těší velké popularitě mezi fanoušky alternativní hudby v Česku i na Slovensku. Jeho koncert v Roxy, jímž navazoval na poslední vydané album ¥€$, byl vyprodaný. Ve své tvorbě, videoklipech i vizuálech se uzavírá do svého obskurního světa a kombinuje rap a například také hardbass a pop.

Domů
Sdílet
Diskuse