Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2019 17:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Muž zastřelil 17letou snoubenku, která držela jejich ročního syna. Otci dítěte prý vadilo, že se o něj příliš starala

NEWS
Uložit Uložené

Roční chlapec bude nyní vyrůstat bez otce i mámy.

17letá matka se údajně příliš věnovala svému synovi, což ji v konečném důsledku stálo život. Svou snoubenku výstřelem do hlavy zavraždil její 22letý partner, píše The Mirror s odkazem na vyjádření brazilské policie. Tragická událost se odehrála v Rio de Janeiru.

Zavražděná Maria Eduarda Lima si ještě krátce před smrtí stěžovala svým rodičům na to, že její snoubenec Patrick Azevedo Silva má v ruce zbraň a vyhrožuje jí zabitím. Když se rodiče dostavili k nim domů, 17letá dívka už ležela na zemi. Po převozu mladé ženy do nemocnice svým zraněním podlehla.

Doporučeno
Dálniční vrah: Své oběti znásilňoval a vraždil ve staré dodávce. Lékařům se přiznal, že při tom zažíval pocit obrovského vzrušení Dálniční vrah: Své oběti znásilňoval a vraždil ve staré dodávce. Lékařům se přiznal, že při tom zažíval pocit obrovského vzrušení 16. srpna 2018 14:22

„Žijeme blízko sebe. Když jsem tam přišel, můj vnuk plakal vedle dcery a Patrick byl již pryč,“ popsal hrozivé momenty po příjezdu na místo činu otec zavražděné Marie. „Z toho, co jsem to pochopil, zastřelil mou dceru s vnukem na koleni,“ dodal zničený José Roberto Lima.

Dítě nemělo být naštěstí zraněné a aktuálně se nachází v péči prarodičů. Obviněného Patricka už stihla policie zatknout. Rodiče Marie se před pohřbením dcery rozhodli její orgány darovat pro lékařské účely.

Domů
Sdílet
Diskuse