Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 18:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus se vrací do kin. Celovečerní film bude zaznamenávat jeho 30 let slovenského rapu

HUDBA FILM
Uložit Uložené

Dokumentární film s názvem Tempos se do slovenských kin dostane již na začátku roku 2020.

Už v první polovině roku 2019 začal Rytmus pracovat na dokumentárním filmu, který je tentokrát zaměřen výhradně na hudbu a mapuje vývoj jeho kariéry, ale také rapového žánru jako takového.

Doporučeno
Fotky z dětství a barvičky. O cover nového alba Kontrafaktu se postaral Dalyb Fotky z dětství a barvičky. O cover nového alba Kontrafaktu se postaral Dalyb 26. listopadu 2019 9:12

Dnes na svém Instagramu zveřejnil člen Kontrafaktu první krátký tralier, ze kterého se dozvídáme, co přibližně můžeme očekávat. O tvorbu celovečerního filmu se postarali tvůrci z Red Bullu ve spolupráci s TOXPRO a dnes už s jistotou víme, že se výsledek s názvem Tempos dostane do kin na začátku roku 2020. 

Pokud se dnes zpětně podíváš na fotky na Rytmusových sociálních sítích, minimálně trochu budeš mít přehled o tom, co se bude v dokumentárním filmu odehrávat, je to ale jen velmi malá ochutnávka v porovnání s tím, co raper ve spolupráci s tvůrci vymyslel a v posledních měsících i absolvoval. Těšit se můžeš na řadu rozhovorů s důležitými osobnostmi a exkluzivní informace, které nikdy nikde neodezněly.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

Domů
Sdílet
Diskuse