Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2019 15:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ani Stokujeme Vonku první měsíce nikdo nedokázal pochopit. Rytmus a Ego rapují živě bez efektů a vzpomínají na Navždy

HUDBA
Uložit Uložené

Real Newz přicházejí už za několik dní, a tak je ideální čas osvěžit si 6 let starý moment, který velmi nápadně připomíná současnost.

Kontrafakt za pár dní vydává album, kluci makají na finálních úpravách, posílají celý projekt do výroby a přitom pracují na dalších klipech. Ještě před tím nás Rytmus potěšil 24. pokračováním série Rapíky starej matere, v rámci nichž vždy odprezentuje jednu ze svých starších skladeb živě a bez efektů.

Tentokrát jde o věc Stokujeme vonku, a tak jsme se historicky poprvé v tomto formátu dočkali i hosta, kterým nemůže být nikdo jiný než Ego. Rytmus chtěl selekcí skladby připomenout příběh podobný Ideme Dnu, protože i když vydali tento hit z alba Navždy, mnozí v komentářích psali, že se jim Kontrafakt nelíbí. Později však pochopili, že to jen chtělo čas.

Jak už bývá zvykem, druhá část je věnována zábavné aktivitě, tentokrát šlo konkrétně o natáčení klipu s Viktorem Sheenem a Calinem, který by se měl dostat ven ještě před ukončením předprodeje.

Doporučeno
Rytmus zveřejnil, kolik alb prodal Kontrafakt za prvních pár hodin předprodeje Rytmus zveřejnil, kolik alb prodal Kontrafakt za prvních pár hodin předprodeje 28. listopadu 2019 7:50
Domů
Sdílet
Diskuse