Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2019 12:25
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Byl jsem na cestě dřív, než to stihla dopsat, přiznává Nik Tendo. To, co píše v tomhle tracku, vážně není vtip

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nik Tendo a AstralKid22, podívej se na nový klip.

Nik Tendo vydal letos v listopadu nové album FATAMORGANA. Jde o 27. release alba, které kdy vyšlo pod labelem Milion Plus a Nik na něj dodal čtrnáctku nadupaných tracků. Psali jsme o něm zde. Po věcech jako Super nebo Legit Check teď další skladba dostává svou obrazovou podobu. 

Doporučeno
Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendovo album Fatamorgana je venku Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendovo album Fatamorgana je venku 1. listopadu 2019 9:57

Je jí track Celou Noc, na které hostuje i slovenský AstralKid22. „Holky jsou nas*aný, protože jsem jim píchal jejich friends / žiju pro danou chvíli, nechci přijít o moment / proto fotím si ji na mobil, love ji sypu na p**el,“ rapuje ve sloce Nik Tendo. Beat zkomponoval ConspiracyFlat, trippy klip si vzal pod taktovku Tkeej.

Zapomenout nesmíme ani na double křest alba Fatamorgana a Yzovy poslední desky Dobrá Duše, Srdce ze Zlata, která se bude konat v pražském klubu SaSaZu v pátek 6. 3. 2020 po boku dalších hostů a členů labelu Milion Plus. Předprodej lístku najdeš na serveru GoOut.net

Domů
Sdílet
Diskuse