Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2019 16:41
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jaký je Zaklínač na Netflixu? Po prvním dílu můžeme říci, že brutální a věrný knižní předloze

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Viděli jsme první část Zaklínače. Jak ji hodnotíme?

V pátek v 9 ráno jsme se konečně dočkali. Netflix totiž na celém světě zpřístupnil seriál Zaklínač. Ať už s titulky nebo dabingem, naplno si můžeš vychutnávat povídky z knih Andrzeje Sapkowskiho i na svém monitoru. My za sebou máme zatím první epizodu a můžeme říci, že jsme spokojeni.

Henry Cavill je skvělý Geralt, úžasně pracuje s hlasem a po chvíli dívání se na něj už máme dojem, že jiného herce opravdu nechceme. Do role byl zažraný, dlouho se na ni připravoval a do každé scény dává maximum. V tomto případě ani nevadí, že nemá příliš vyvinutý herecký rejstřík na to, aby dostatečně prodal všechny emotivní scény a dramatické dialogy.

Koneckonců ani Geralt jako Zaklínač nedokáže projevovat emoce v takovém rozsahu, jako běžní lidé. Do této role se však Henry hodí, vypadá elegantně a zároveň nebezpečně a při boji byl dokonalý.

Domů
Sdílet
Diskuse