Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2020 11:23
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Prahu čeká jízda metrem bez kalhot. Účastníci se sejdou na Václavském náměstí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zábavná jízda s tradicí nemá podle všeho nikoho pohoršovat. Naopak.

Pokud pojedete tento víkend v Praze metrem a vedle vás bude stát člověk bez kalhot, s největší pravděpodobností se nejedná o exhibicionistu. Neměl by tedy být důvod volat policii. Nejspíše se bude jednat pouze o člověka, který je součástí události Prague No Pants Subway Ride 2020. 

Doporučeno
Tohle byly ty nejvýraznější události roku 2019. Seriál Most, terorista Balda, Karel Gott, oslavy 17. listopadu i vrah v Ostravě Tohle byly ty nejvýraznější události roku 2019. Seriál Most, terorista Balda, Karel Gott, oslavy 17. listopadu i vrah v Ostravě 29. prosince 2019 16:03

Jízda metrem bez kalhot je celosvětovým trendem, který byl založen na začátku nového tisíciletí v Americe. Od té doby se jezdí ve spodním prádle od pasu dolů nejen v New Yorku, ale například i v Londýně nebo v Praze. A co je cílem takové akce? Prostě pobavit, ne pohoršit. A to jak sebe, tak hlavně nevěřící kolemjdoucí choulící se v zimním oblečení.

Popisek facebookové události nechává mluvit sám za sebe. „Je to prakticky neškodná zábavná akce, při které spolu cestují metrem lidé bez kalhot, bez žádného konkrétního důvodu kromě toho, že chtějí, aby se lidé při pohledu na ně usmáli nebo se jim smáli,“ je zde napsáno v angličtině. 

Zúčastnit se můžeš i ty. Všichni pasažéři bez kalhot se ještě oblečení sejdou v neděli 12. 1. 2020 na Václavském náměstí u koně mezi půl pátou a pátou odpoledne. Těsně před pátou si všichni sundají kalhoty a bez nich nakráčí do stanice Muzeum, odkud budou jezdit kolečka na Můstek a Florenc asi hodinu. Následně, kolem půl sedmé, se přesunou na „osvěžující drink“ směrem do stanice I. P. Pavlova a Náměstí míru. Uvidíme, kolik polovičních naháčů sebere odvahu letos.

Doporučeno
Jak se změnila auta za posledních 20 let? Získáš více výbavy, vyšší bezpečnost a více pohodlí Jak se změnila auta za posledních 20 let? Získáš více výbavy, vyšší bezpečnost a více pohodlí 6. ledna 2020 10:49
Domů
Sdílet
Diskuse