Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2020 15:41
Čas čtení 0:41
Tina Hamarova

Australská komička vysbírala na požáry již více než 30 milionů eur. Je to nejvíce v historii facebookových sbírek

NEWS
Uložit Uložené

Celeste Barber stačilo jen pár dní aby vysbírala miliony.

„Chcete se ke mně přidat v podpoře dobré myšlenky? Sbírám peníze pro dobrovolné hasiče v Novém Jižním Walesu. I váš příspěvek může pomoci, i když jen malý. Cokoliv může pomoci...“ takto vyzývá australská komička Celeste Barber lidi na Facebooku, aby přispěli k boji s ničivými požáry v Austrálii. 

Austrálska komička vyzbierala na požiare už viac ako 30 miliónov eur. Je to najviac v histórii facebookových zbierok
Austrálska komička vyzbierala na požiare už viac ako 30 miliónov eur. Je to najviac v histórii facebookových zbierok Zdroj: FB/ Celeste Barber fundraising

Evidentně se jí to velmi dobře daří, protože shromáždila již více než neuvěřitelných 30 milionů eur. Na sociálních sítích vyzývá k dárcovství zejména bohaté lidi. Do sbírky přispěli například i lidé ze Slovenska a z Česka.

Celeste Barber je známá nejen v Austrálii. Na Instagramu ji sleduje již více než 6,7 milionu uživatelů, které každodenně baví svými parodiemi na módní fotky či videa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

That week between Christmas and New Year when you have no fucking idea what’s going on. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #cardib

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Domů
Sdílet
Diskuse