Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2020 9:55
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

Žena vlastním tělem zabránila krádeži v obchodě a vyhodili ji. Šéf UFC chce, aby pracovala pro něj

SPORT UFC
Uložit Uložené

Dana White na Instagramu zveřejnil video pracovnice, která zabránila krádeži v obchodě. Pozval ji na zápas McGregora a chce ji zaměstnat.

Dana White, šéf největší MMA organizace světa UFC, na svém Instagramu sdílel video, které se stalo okamžitým hitem. Je na něm vidět 24letá žena jménem Summer Tapasa-Sataraka, pracovnice obchodního řetězce BestBuy na Havaji, která vlastním tělem zabránila krádeži.

Když si všimla muže, který chce z obchodu odejít bez zaplacení, obětavě zablokovala východ, zloděje odstrkala stranou a nedala mu žádnou šanci na útěk. Člověk by si myslel, že za svůj čin dostane od zaměstnavatele odměnu, opak byl však pravdou. White totiž v popisu u příspěvku píše, že ženu po incidentu vyhodili.

Doporučeno
Hvězda UFC pomůže s hašením ničivých požárů v Austrálii Hvězda UFC pomůže s hašením ničivých požárů v Austrálii 5. ledna 2020 17:49

Její obětavost však šéf UFC ocenil natolik, že si přeje, aby nyní pracovala pro něj. Na to už mladá žena zareagovala a podle všeho je z této nabídky nadšená. To ale není všechno. Dana White totiž ženě také zajistí letenky a lístky na nadcházející turnaj UFC 246, který se uskuteční příští týden v Las Vegas.

Zlatým hřebem turnaje bude očekávaný návrat irského bojovníka Conora McGregora, který bude bojovat s Donaldem Cerronem.

Domů
Sdílet
Diskuse