Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2020 19:44
Čas čtení 0:29
Antonín Havlík

Velký špatný. Zemřela legendární věštkyně Jolanda

NEWS
Uložit Uložené

Odešla Jolanda, známá kartářka.

Zemřela legendární věštkyně Jolanda, která se proslavila zejména virálními videi, jež byla původně uploadovaná na youtubovém kanálu CaryMaryFuck. Vědma by se letos dožila 70 let. Podle serveru Extra.cz, který o smutném osudu informoval jako první, zemřela na zápal plic. Magazínu to telefonicky potvrdil její syn.

„.Maminka umřela už včera. Teď jsem v její kanceláři a řeším tu nějaké věci. Kdy bude pohřeb a jak to bude dál,“ uvedl syn David.

Jolanda se stala fenoménem internetu poté, co vystoupila ve věšteckém pořadu Ezo TV. Její rozpačitý výstup zkombinovaný se specifickým slovníkem se stal legendárním. Zejména proslula hláškou „velký špatný“. O Jolandě a principu televizního věštění byl natočen i dokument Ezopové aneb linka je volná.

Doporučeno
Temný moment české YouTube scény: Kanál CaryMaryFuck plný Jolandy, Rande a bizarního věštění byl navždy smazán Temný moment české YouTube scény: Kanál CaryMaryFuck plný Jolandy, Rande a bizarního věštění byl navždy smazán 5. července 2018 21:54

Domů
Sdílet
Diskuse