Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2018 21:54
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Temný moment české YouTube scény: Kanál CaryMaryFuck plný Jolandy, Rande a bizarního věštění byl navždy smazán

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Přišli jsme o zdroj výborné zábavy.

Mekka českého televizního bizáru, youtubový kanál s názvem CaryMaryFuck, byl po neuvěřitelných 11 letech smazán. Dnes to oznámil uploader, jehož identita i po tak dlouhý čas zůstávala v anonymitě. Nahrál stovky videí s vtipnou tématikou.

Kanál proslul zejména vtipnými sestřihy z pořadů televize Nova a Prima a zejména bizarním televizním věštěním, korpulentní řečnicí Jolandou a hypnotickým bubeníkem Vlastíkem Plamínkem, jenž se díky těmto videím stal v malém českém rybníčku poměrně slavným. Vznikl i dokument zaobírající se tímto prapodivným světem s názvem Ezopové aneb linka je volná

Smazání se stalo zrovna ve chvíli, kdy chtěl tajemný CaryMaryFuck na kanál nahrát další porci sestřihů. Zanechal svým fanouškům alespoň posmutnělý vzkaz, ve kterém vysvětluje tuto situaci a loučí se se všemi, co měli jeho videa rádi. Budeš nám chybět, čáryfuku.

Domů
Sdílet
Diskuse