Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2020 8:47
Čas čtení 1:05
Daniel Mikolášik

Rihanna pózuje v erotickém prádle ve valentýnské kampani své značky

MÓDA
Uložit Uložené

Zpěvaččiným cílem je, aby se ženy cítily ve spodním prádle Savage X Fenty sebevědomě a aby si vážily svého těla.

Půvabná Rihanna se kromě pěvecké kariéry věnuje několik let i módě prostřednictvím proslulých kolekcí Fenty, o které je mimořádný zájem. Aktuálně se barbadoská princezna předvedla ve valentýnské kampani spodního prádla Savage X Fenty, která se stala již každoroční tradicí.

31letá exotická zpěvačka zveřejnila sexy fotografie, na kterých se vystavuje polonahá. Na záběrech RiRi vystupuje v růžovo-černém dvoudílné erotickém prádle pocházejícím z nejnovější valentýnské kolekce Savage X Fenty. Na podprsence se nacházejí různé kreslené symboly jako rty, oči či bubliny s nápisem „cute“.

Doporučeno
Rihanna je prý opět svobodná, po třech letech se rozešla s miliardářem Hassanem Jameeem Rihanna je prý opět svobodná, po třech letech se rozešla s miliardářem Hassanem Jameeem 18. ledna 2020 20:16

Na fotografiích pózuje také s velkým bílým plyšovým medvědem, což může vypadat trochu infantilně, ale zpěvačce to mimořádně svědčí. Valentýnská kolekce zatím nemá přesně stanovený den vydání, předpokládáme ale, že k tomu dojde již tradičně někdy během února.

Domů
Sdílet
Diskuse