Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2020 17:39
Čas čtení 1:21
Vojtěch Vanda

Michajlov je venku z vězení. S 1312 Records rovnou ohlásili jarní tour

HUDBA BRNO RAP
Uložit Uložené

Do domácího rapového kolotoče se znovu vrací jeden z jeho chybějících hlasů.

Trest byl odpykán, Michajlov je zpátky. A nejspíš i ready vysypat ze sebe všechno, co v poslední době prožil. Brněnská střela nastoupila po trestu za svou proměněnou podmínku v červnu 2018 do věznice v Pardubicích, za dobré chování byla ale puštěna ven už teď. Samozřejmě s dobrou zprávou, člen 1312 Records se totiž chystá se svou partou na jarní tour.

Doporučeno
Michajlov mapuje poslední minuty před nástupem do vězení v novém videoklipu. Není mu líto sebe, ale těch, co ho měli rádi Michajlov mapuje poslední minuty před nástupem do vězení v novém videoklipu. Není mu líto sebe, ale těch, co ho měli rádi 6. dubna 2019 11:46

Michajlov toho stihl před nástupem trestu hodně. Mimo jiné se veřejně přiznal nejen rodině, ale také svým fanouškům. Uvedl, co provedl, a že holt musí za své průsery vzít zodpovědnost. „Karma platí pro každýho. Dlouho jsem pokoušel štěstí, až se mi to nakonec všechno sečetlo i s úrokama, proměnili mi podmínku a jdu sedět," okomentoval situaci brněnský raper v instagramovém příspěvku z 11. června 2018.

Dokázal vydat album 1991, dát spoustu rozhovorů a poslední vystoupení na Votvíráku. Ve vězení, během návštěv, se mu pak nejspíš spousta věcí rozležela v hlavě a společně s Marysem a Danielem vystoupili z formace Brno Reprezent a založili label s lehce rebelizujícím názvem 1312 Records. Následné vzorné chování ve vězení se mu však evidentně vrátilo zpátky v podobě dřívější svobody, která se mu během uměleckého restartu stoprocentně jen tak nepřejde.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

MICHAJLOV TOUR JARO 2020 !!! @1312records @danielvardan @marysmpcofficial @roman_opia_peterson @robin_tent

Příspěvek sdílený Michajlov / (@michajlov.rap),

Těšme se tedy, co nám ukrajinský rodák přinese v audio formě. Jistotou však může být minimálně tour, kterou 1312 Records chystají, a nejspíš také to, že brněnskou zastávku bude čekat učiněné peklo.

Domů
Sdílet
Diskuse