Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2020 8:02
Čas čtení 0:32
Tina Hamarova

Pár předstíral zásnuby, aby jim lidé v baru kupovali alkohol

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Příběh skončil po pár měsících skutečným „happyendem”.

Pár Američanů Corinne Miller a Adam Carroll se rozhodli oslavit Corinniny narozeniny v Atlantě. Aby ušetřili v baru, vymysleli vychytralý plán, jak donutit ostatní, aby jim kupovali nápoje. Předstírali zásnuby, i když během svého divadélka spolu chodili teprve měsíc.

Pár později objasnil, že s barmanem, který je na drink pozval také, byli předem domluveni. Skutečné překvapení ale přišlo půl roku po hraných zásnubách. Adam v den svých narozenin poklekl před Corinne opět a tentokrát ji požádal o ruku opravdu. 

„Jsem šťastná, že jsme to takhle vymysleli. Naše předstírané zásnuby Adamovi určitě ušetřily nějaké peníze na reálný zásnubní prsten,“ napsala na sociální síti Corinne.

„Byla to opravdu romantická jízda. Než jsme se stali párem, 8 let jsme byli nejlepší přátelé. Výlet do Atlanty byl ve skutečnosti jedním z prvních, na kterých jsme spolu byli,“ řekla pro Mirror Corrine.

Doporučeno
Leo Beránek míří do vězení na šest let, s odvoláním neuspěl Leo Beránek míří do vězení na šest let, s odvoláním neuspěl 5. února 2020 13:09

Domů
Sdílet
Diskuse