Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. února 2020 22:25
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Když jde kolem, chyť si knoflík, zatímco ostatní rapeři pláčí a hledají konflikt. Separ vydává první track z alba OG

HUDBA
Uložit Uložené

Separ spouští šílenství kolem dalšího sólového alba OG, které spatří světlo světa 4. dubna 2020.

Separ je po menších komplikacích s videoklipem opravdu zpět a hned první novinkou před albem udeří velmi intenzivně. Zároveň naznačuje, o čem album bude. Očekáváme však, že projekt s názvem OG bude shrnutím všeho, co za poslední roky od vydání Panciera nasál. Z jeho vyprávění a několika indicií na sociálních sítích soudíme, že spolupracoval zejména s mladšími kolegy. Přeci jen on sám již patří k služebně starším interpretům.

Aktuální titulní skladba se stejnojmenným názvem jako samotné album dostává i vizuál od Goldyho a Shadexa, na který se dá bez problémů podívat vícekrát i přesto, že jde spíše o reprezentativní záležitost. Objevují se v něm kolegové ze skupiny DMS i hudební inženýr Matej Straka, kterému Separ vděčí za svůj aktuální jedinečný zvuk. Hudební produkci doplnil Kaapo. 

Datum vydání je naplánováno na 4. dubna 2020, kdy by se album mělo dostat ven, předobjednávky mohou spustit ještě dříve. Dočkat bychom se měli i snippetu a předpokládáme, že album co nejdříve přistane i na streamovacích službách.

Doporučeno
Yzomandias navštívil Snídani s Novou společně s celým labelem Milion Plus Yzomandias navštívil Snídani s Novou společně s celým labelem Milion Plus 13. února 2020 9:58
Domů
Sdílet
Diskuse