Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 20:37
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Lil Pump je zpět. Kariéru ukončil před 4 dny

HUDBA
Uložit Uložené

Mladý raper vysvětluje, že mělo jít o vtip. Ve skutečnosti většina fanoušků nikdy nevěřila, že by raketovou kariéru v nejlepším ukončil.

Úspěšný floridský raper Lil Pump v pátek prostřednictvím instagramových příběhů oznámil, že končí hudební kariéru. Zmohl se jen na jednoduché „Končím s hudbou“, a tak spustil diskusi o tom, zda nejde jen o marketingový tah.

Dnes již víme, že si dělal legraci, i když, alespoň starší fanoušci s velkou pravděpodobností nevidí v podobném jednání smysl. Podle jeho reakce si však asi myslí, že všechny pořádně napálil.

Doporučeno
Lil Pump končí s hudební kariérou. Oznámil to na svém Instagramu Lil Pump končí s hudební kariérou. Oznámil to na svém Instagramu 14. února 2020 10:02

Tvořit bude i nadále a navíc se nazývá „nejžhavějším interpretem na planetě“. Tyto jeho kontroverzní kroky nám připomínají pouze jednoho jediného jeho kolegu, kterému se nakonec staly osudnými.

Domů
Sdílet
Diskuse