Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2020 17:55
Čas čtení 1:05
Martin Mičuda

Nová RS6 si změřila síly s úhlavní konkurencí. Výsledek fanoušky Audi nepotěší

Nová RS6 si změřila síly s úhlavní konkurencí. Výsledek fanoušky Audi nepotěší
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=cYrVTpVeeDs" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">youtube.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Mat Watson postavil bok po boku novinku s její největší konkurencí.

Audi RS6 Avant je snad nejikoničtější kombi na trhu, proto je jasné, že příchod nové generace milovníci motorů napjatě sledovali. Její srdcem je nadále 4litrová V8 twin-turbo, která disponuje výkonem 441 kW / 600 koní a 800 Nm. To jsou nepochybně úchvatná čísla, pravdou je však to, že Audi papírově svou konkurenci ani nedoběhlo, natož aby ji předběhlo.

3 roky starý Mercedes-AMG E 63 S kombi totiž disponuje výkonem až 450 kW / 612 koní a 850 Nm, za což může 4litrová V8 biturbo. BMW svou M5 sice v praktickém balení nenabízí (údajně nejde s filozofii modelů M), avšak 2letý sedan ve variantě M5 Competition vyždímá ze 4,4litrové V8 twin-turbo až 460 kW / 625 koní a 750 Nm.

Domů
Sdílet
Diskuse