Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2020 15:41
Čas čtení 0:44
Vojtěch Vanda

Český časopis vložil roušku jako přílohu do nového čísla, internet se baví

ZAJÍMAVOSTI ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Při nedostatku roušek se to třeba bude hodit.

Ochranu proti koronaviru začala brát vážně už i některá média. Aby své čtenáře uchránil nebezpečné nákaze, která se momentálně šíří po jižní Evropě, vložil časopis Vlasta do nového čísla chirurgickou roušku jako přílohu. Český internet na tento zajímavý krok, co se týká podpory prodejnosti časopisu, upozornil Dominik Feri na svém Twitteru.

Doporučeno
Ve hře je i uzavření hranic, komentuje hrozbu koronaviru na našem území ministr zdravotnictví. Jde o nejčernější scénář Ve hře je i uzavření hranic, komentuje hrozbu koronaviru na našem území ministr zdravotnictví. Jde o nejčernější scénář 25. února 2020 12:45

Česká republika je na koronavirus Covid-19 nejspíš připravena po všech stránkách. Důkazem může být i nové číslo časopisu Vlasta, ve kterém, pokud si jej zakoupíš, najdeš i chirurgickou roušku. „Česko, tady je marketing doma,“ okomentoval zajímavý nález na svém Twitteru poslanec za TOP 09 Dominik Feri, který nejspíš pořídil Jiří Korel.

Domů
Sdílet
Diskuse