Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2020 12:45
Čas čtení 1:35
Vojtěch Vanda

Ve hře je i uzavření hranic, komentuje hrozbu koronaviru na našem území ministr zdravotnictví. Jde o nejčernější scénář

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch přiblížil, jakým způsobem se Česká republika postaví k šíření nákazy nového koronaviru Covid-19.

Česko se musí na koronavirus, který se v posledních hodinách šíří po jižní Evropě, připravit. Pravděpodobnost, že by se mohl objevit i na našem území, vzrůstá každým dnem, zmínil se pro ČT24 ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. Důležité je prý hlavně monitorovat situaci v Itálii, v níž je rozšíření nemoci v Evropě největší.

Doporučeno
Ve španělském hotelu, ve kterém se potvrdila nákaza koronavirem, je pět Čechů Ve španělském hotelu, ve kterém se potvrdila nákaza koronavirem, je pět Čechů 25. února 2020 11:48

„Itálie je v pořadí třetí země s nejvyšším počtem nakažených. Musíme to brát na zřetel a být obezřetnější než před týdnem. To je náš úkol, připravit se,“ řekl v Devadesátce ČT24 ministr, podle nějž je nutno přesně určit, jak se Česká republika zachová v momentě, když se zjistí, že máme prvního infikovaného pacienta koronavirem Covid-19. 

Domů
Sdílet
Diskuse