Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností adidas.
10. března 2020 18:37
Čas čtení 0:27
Ondřej Jarůšek

Gleb, Paulie Garand, AnnetX, Zea a Lousy Auber: Na čem spolu pracují?

REFRESHER
Uložit Uložené

Zeptali jsme se známých tváří nejen na to, proč je důležitá týmová spolupráce.

Gleb, Paulie Garand, AnnetX, Zea a Lousy Auber. Co mají tato jména společného? Nejen to se dozvíš v naší nové reportáži, kterou tě provede právě poslední z jmenovaných umělců. S ním jsme strávili dva dny, společně jsme se podívali na originální instalace v centru Prahy a dozvěděli jsme se, jaký význam se za nimi skrývá.

Každá z těchto neotřelých instalací vznikla ve spolupráci se značkou adidas v rámci její kampaně nazvané „Change is a team sport“, která oslavuje jubilejní 50. výroční známé tenisky Superstar.

Proč je důležitá týmová spolupráce? Jaký má tvorba oslovených umělců záměr? A přináší jejich tvorba změnu do společnosti? Právě na tyto otázky nám mladí kreativní lidé z Česka a Slovenska dali odpověď. Přejeme příjemnou podívanou.

Doporučeno
15 otázek ohledně koronaviru, na které potřebuješ znát odpověď 15 otázek ohledně koronaviru, na které potřebuješ znát odpověď 10. března 2020 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse