Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2020 11:19
Čas čtení 0:56
Viktor Kniš

Tekashiho 6ix9ine mohou propustit z vězení již tento týden kvůli koronaviru

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Pokud bude mít Tekashi v následujících dnech tolik štěstí jako v posledních 5 letech, závěr svého trestu si bude moci odsedět v domácím vězení.

6ix9ine se může z vězení dostat už v nejbližších hodinách, jeho právník využil aktuální situace v souvislosti s koronavirem a požádal soud o podmínečné propuštění.

Pandemie se už dostala i do vězeňského systému a nakažených je několik zaměstnanců i vězňů. Jelikož duhový raper trpí podle dostupných informací astmatem, patří tak do ohrožené skupiny vězňů a svůj trest by mohl dokončit v domácím vězení s náramkem, informuje Rolling Stone s odvoláním na vyjádření Tekashiho advokáta Lance Lazzara.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46

Rozhodnout by se definitivně mohlo během čtvrtka, a v případě vyhovění žádosti by to pro 6ix9ina znamenalo sice definitivně propuštění, technicky by ale stále nebyl svobodný. Zároveň je sporné, zda je tento krok s ohledem na bezpečnostní opatření, která bude nucen zavést, opravdu správný. Pokud by měl někdo zájem pomstít se mu, bude vědět, kde se raper nachází.  

Tekashi měl být původně za mřížemi do 2. srpna, i tento termín je již ale zkrácený, protože 24měsíční trest by mu měl vypršet až v listopadu 2020. Prvotní 47letý trest za spojení s gangem, ozbrojené loupeže a pašování drog nakonec 6ix9ine díky spolupráci s federální policií a usvědčení celé nebezpečné skupiny nedostal.

Domů
Sdílet
Diskuse