Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 12:38
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Bude mít Zayo jako první slovenský raper skladbu s Tekashim od jeho propuštění z vězení?

HUDBA
Uložit Uložené

Haha Crew a Tekashi k sobě mají již několik let velmi blízko, a tak bylo jen otázkou času, kdy si duhový raper vzpomene na své staré kámoše.

Byli to právě členové Haha Crew a konkrétně Dalyb, kdo „objevili“ Tekashiho v době, kdy ještě nikdo netušil, že existuje. Netrvalo dlouho a duhový raper už stál na pódiích v Bratislavě a Praze, odkud jeho kroky směřovaly na vrchol hudebního průmyslu. Po spolupráci s Kanyem Westem a Nicki Minaj se dostal do vězení a dnes opět víří hladiny díky kontroverzím po propuštění.

Doporučeno
6ix9ine přijel poprvé na Slovensko díky Dalybovi. Yaksha vypráví příběh o Tekashim a promuje slivovici v americkém rozhovoru 6ix9ine přijel poprvé na Slovensko díky Dalybovi. Yaksha vypráví příběh o Tekashim a promuje slivovici v americkém rozhovoru 16. dubna 2019 16:21

Zayo aktuálně na svém Instagramu sdílel část konverzace s Tekashim, podle všeho však nejde o nové zprávy, což lze jednoduše vyčíst ze spodní části screenshotu. Jelikož Instagram vypisuje nové zprávy postupně a novější se zobrazují nejníže, musí jít o část konverzace minimálně z roku 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse