Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti New aroma.
11. června 2020 14:06
Čas čtení 2:09
Sponzorovaný obsah

Slováci vyvinuli technologii, která bojuje s viry ve vzduchu příjemnou vůní

TECH
Uložit Uložené

Autoři projektu pocházejí z Bošian u Topolčan a jejich kreativní řešení si už oblíbilo nejen celé Slovensko.

V svém životě je potřebujeme, i když o nich mnozí do dnešního dne nevěděli. Nanodifuzéry slovenské společnosti New Aroma jsou technologickou revolucí s atestovaným certifikátem na dezinfekci, která přichází právě v době, kdy si všichni dáváme pořád více záležet na hygieně a čistotě vzduchu, který dýcháme. 

V konečném důsledku jde o stylový doplněk do domácnosti nebo prodejny, kde se střídají lidé. Nenápadný čistič vzduchu se tak může stát dominantou tvé obývacího pokoje, nebo ho můžeš použít jako doplňkový dezinfekční prostředek během uvolňování restriktivních opatření.

Slováci vyvinuli technológiu, ktorá bojuje s vírusmi vo vzduchu príjemnou vôňou
Zdroj: New Aroma
Co je nanodifuzér New Aroma? 

Difuzér je funkční čistič vzduchu, jenž rozptyluje jemnou mikromlhu s dezinfekčními prvky, které zbavují vzduch chemikálií, plísní či virových bakterií. Částice plynu vydezinfikují všechny části místnosti. New Aroma pracuje s revoluční nanotechnologií využívanou zejména v medicínských a biotechnologických oborech. Kromě aktuálního boje s koronavirem ho ocení i alergici.

Dokáže vyčistit prostory od auta až po velké místnosti s rozlohou 15 000 m3, zároveň díky esenciálním olejům své okolí příjemně provoní tóny, jaké si vybereš ze široké škály ovocných, kořeněných, ale také zcela jemných a nenápadných vůní.

„Vůně domova“ nabírá úplně nový smysl

Miluješ květinové, citrusové, bylinné nebo lehké a svěží tóny? Vybrat si můžeš ze široké škály Aroma olejů, které jsou zdravotně nezávadné a dokonce se běžně používají i k dezinfekci pokožky či sliznic. Při léčebných procedurách je využívají v lázních k inhalaci, v kombinaci s přelomovou technologií je však velkou vzácností mít je i doma.

Revolúcia v technológiách prinesla difúzery voňajúce zdravím domov aj do firiem
Zdroj: new aroma

Designové stolové difuzéry Tower a Cube

Díky své absolutní tichosti vhodný do domácnosti s pokrytím až do 100 metrů čtverečních. Difuzér malých rozměrů je výkonný, v úžasném designu s intuitivním ovládáním intenzity vůně. Vhodný je kromě tvého obývacího pokoje v konečném důsledku i pro maloobchodní provozovny, kanceláře či čekárny. Je dostupný v několika barevných provedeních za cenu 7 400 korun.

O něco větší, ale stále velmi nenápadný Big Tower s cenovkou 13 280 Kč si poradí až s 300 metry čtverečními, velmi přitažlivá je také možnost ovládání intenzity pomocí Bluetooth aplikace. 

Další atraktivní alternativou je profesionální model Cube za 11 950 Kč, který má zabudovaný dotykový ovládací panel. Ten se automaticky postará o šíření vůně konzistentně v intervalech, jaké si sám zvolíš. Můžeš si ho tedy nastavit například tak, aby ses vždy z práce vracel do čistého prostředí.

Voňavé a čisté auto s eMotion

Na první pohled spojení voňavé a čisté ve spojení s motorovým vozidlem zní pro mnohé jako neuvěřitelná kombinace. Namísto visící „voňavky“ z pumpy na překrytí jakéhokoliv zápachu nyní můžeš využít šikovný přenosný a nabíjecí difuzér eMotion, který stačí položit na středovou přihrádku na pár desítek minut a opět si budeš sedat do zdravotně nezávadného auta. Po nabití vydrží fungovat až 72 hodin a má 3 nastavení intenzity vůně.

Slováci vyvinuli technológiu, ktorá bojuje s vírusmi vo vzduchu príjemnou vôňou
Zdroj: New Aroma

Oáza klidu a čistoty nejen doma

To nejlepší na nanodifuzérech je, že je možné je využít i v interiérech určených k provozování služeb. K difuzérům v provozovnách dostaneš certifikát, který deklaruje použití prostorové dezinfekce, což využijí zejména podnikatelé, kteří sice mohou mít otevřené, pořád ale za přísných hygienických opatření. 

K dispozici je trojice profesionálních difuzérů od 5 560 Kč do 20 730 Kč určených pro velké prostory jako nákupní centra, výrobní haly, open-space kanceláře nebo zasedací místnosti.

Slováci vyvinuli technológiu, ktorá bojuje s vírusmi vo vzduchu príjemnou vôňou
Zdroj: New Aroma
Nanodifuzéry New Aroma si můžeš prohlédnout na vlastní oči na prodejních místech v Bratislavě. Všechny modely do domácnosti, do auta či do velkých otevřených prostorů a také voňavé náplně najdeš na stránce newaroma.cz.
Domů
Sdílet
Diskuse