Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. června 2020 14:04
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Boy Wonder se obul do raperky Luisy: Na Slovensku je přesně 0 dobrých ženských raperek

HUDBA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Boy Wonder na Instagram natočil nadpis rozhovoru Refresheru, který osobitě okomentoval. Ačkoliv instagramové příběhy vymazal, dodal, že si za nimi stojí.

Raper Boy Wonder dnes okomentoval jeden z našich nadpisů z rozhovoru s interpretkou Luisou, který zněl: „Luisa: Myslím, že dokážu přerapovat i chlapa, nesoutěžíme v betonování dálnice (Rozhovor)“.

Člen Ty Nikdy si myslí, že ve skutečnosti na Slovensku není ani jedna dobrá raperka, což dal svérázným způsobem najevo. Ačkoliv jeho konstatování bylo všeobecné, první polovinu věnoval právě Luise: „Jmenuji se pi*a a myslím si o sobě, že umím rapovat. Ženských raperek na Slovensku, které jsem slyšel a jsou dobré a umí rapovat, je přesně nula, nula. Jste mr*ky,“ řekl Boy Wonder v již vymazaném videu na svém Instagramu.

Doporučeno
Luisa: Můj největší sen je vyplatit všechny exekutory (Rozhovor) Luisa: Můj největší sen je vyplatit všechny exekutory (Rozhovor) 19. června 2020 8:57

Za malou chvíli na situaci reagovala i samotná Luisa, podle níž je Boy Wonder vztahovačný. „Možná kdybys nevydával jedno album 10 let, tak bys neměl čas točit si storky jako takový ublížený puberťáček,“ vzkázala mu. 

Boy Wonder zakrátko ofenzivně video vymazal, nahradil ho dalším, ve kterém řekl, že si za slovy zmíněnými výše stojí. „Co jsem řekl, za tím si stojím, ale jdu vymazat ty storky, protože mě nebaví číst prij*bané zprávy...,“ řekl.

Boy Wonder sa obul do raperky Luisy: Na Slovensku je presne 0 dobrých ženských raperiek, ste mrdky
Domů
Sdílet
Diskuse