Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2024 18:41
Čas čtení 1:04
Karolína Uličná

Beef pokračuje: Chris Brown údajně koupil většinu vstupenek na koncert Quava. Rapper vystoupil před poloprázdným sálem

Beef pokračuje: Chris Brown údajně koupil většinu vstupenek na koncert Quava. Rapper vystoupil před poloprázdným sálem
Zdroj: wiki Commons/Shas Smith Photography/volně k užití
HUDBA RAP
Uložit Uložené

V hale s kapacitou deset tisíc diváků a divaček bylo pod pódiem jen několik lidí.

Nedávný koncert amerického rappera Quava ze skupiny Migos vyvolal na sociálních sítích bouřlivou debatu poté, co na jeho vystoupení v americkém městě Bidgeport nepřišel téměř nikdo. Na Twitteru kolují fotografie poloprázdného sálu.

Doporučeno
Hvězda z reality show Too Hot To Handle má rakovinu. Pro fanoušky má důležitou radu, jak se chránit Hvězda z reality show Too Hot To Handle má rakovinu. Pro fanoušky má důležitou radu, jak se chránit 29. dubna 2024 7:05

Quavo je rapper, který má na Spotify miliony fanoušků, takže téměř prázdný koncertní sál lidi překvapil. Jak uvádí New York Post, mnozí z nízké účasti vinili jeho rivala, rappera a zpěváka Chrise Browna, s nímž je Quavo v současnosti ve sporu.

Na internetu se tak šíří konspirační teorie, že to byl právě Chris, kdo koupil většinu vstupenek na Quavův koncert a tímto způsobem ho vyprodal, aby na něj nikdo nemohl přijít. Tímto gestem měl Brown člena Migos zostudit.

Hala, kde Quavo koncertoval, má kapacitu až deset tisíc diváků a divaček. Záběry z koncertu však ukazují, že přišlo jen několik stovek lidí. Chris Brown se k obviněním zatím veřejně nevyjádřil.

Chris Brown a Quavo mají mezi sebou od roku 2017 neshody, které řeší diss tracky. Rappeři na sebe „vytahují špínu“ jak z profesního, tak ze soukromého života.

Doporučeno
Gen Z už nebaví smartphony. Novinkou je tento „nudný telefon“, který má podpořit socializaci Gen Z už nebaví smartphony. Novinkou je tento „nudný telefon“, který má podpořit socializaci 27. dubna 2024 18:00

Jejich beef se opětovně rozhořel teprve nedávno, když Chris Brown v dubnu vydal skladbu Weakest Link, v níž tvrdí, že se dal dohromady s rapperkou Saweetie ještě v době, kdy chodila se členem skupiny Migos. Quavo do 48 hodin poslal odpověď v podobě diss tracku s názvem Over Hoes & Bitches, ve kterém bývalého partnera Rihanny vůbec nešetří. Mluví v něm také o tom, jak Rihannu udeřil do obličeje. Kromě toho Browna nazval „zfetovaným Michaelem Jacksonem“.

Domů
Sdílet
Diskuse