Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2020 18:38
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Speezyho žena je sexsymbol, nemusí se dívat na péčko. Sleduj bláznivý klip s private jetem a Géčkem

HUDBA
Uložit Uložené

Majk Spirit a Grimaso vydávají nový videoklip ke skladbě Lambada z jejich nejnovějšího projektu Artist.

Majk Spirit vydává další videoklip k albu Artist, který je jeho nejnovějším sólovým počinem, i když na něm spolupracoval výhradně s dvorním hudebním producentem Grimasem. Vizuální zpracování dostává skladba Lambada, která je v první řadě reprezent skladbou a zároveň aspirantem na letní hit. O atraktivní klip se v tomto případě postaral Miniboj Killa.

S čistým svědomím můžeme konstatovat, že se Speezymu podařilo nalézt zvuk, který mu v současnosti opravdu svědčí, ostatně si to uvědomil i on sám.

Doporučeno
Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA 22. června 2020 13:51

„Jde o první unikátní společný projekt s jeho dlouholetým DJem a producentem Grimasem po 20 letech jejich spolupráce. Celé album vzniklo v Majkově novém domovském studiu Enterprise a jak sám říká, Grimasovi se jako producentovi podařilo dostat z něj to nejlepší, co v sobě jako ARTIST měl,“ stojí na Speezyho stránce.

Chystá se i návrat H16, po letech se spojili na tomto projektu, už však naznačují, že nastal čas opět se zavřít ve studiu. Track F4CK EM ALL vyjadřuje aktuální postoj Majka Spirita, Otise a Ciga, kteří jsou, zdá se, na stejné vlně.

Speezyho a Grimovo nové album si můžeš stále objednat na rukahore.sk.

 

Domů
Sdílet
Diskuse