Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. července 2020 11:20
Čas čtení 0:53
Viktor Kniš

Arogantní sociopat a lhář, který podváděl při zkouškách na vysokou školu. O Trumpovi napsala knihu jeho neteř – psycholožka

NEWS
Uložit Uložené

Donald Trump je kontroverzním americkým prezidentem, který od svého nástupu do funkce polarizuje společnost i mimo Spojené státy. Co o něm řekla odbornice a zároveň blízká členka rodiny?

Psycholožka Mary Trump je neteří jednoho z nejmocnějších mužů na planetě. Z titulu své práce napsala knihu, ve které podrobně popisuje mentální svět svého strýce – Donalda Trumpa.

Chvíli se rodina prezidenta snažila vydání knihy blokovat, to se jí ale nepodařilo. CNN (a další americká média) nyní před celým světem citují několik zajímavostí z knihy, která je těsně před oficiálním vydáním. To by mělo přijít v druhé polovině července.

Doporučeno
Šest lidí z týmu Donalda Trumpa má koronavirus. Americký prezident má ale ještě jeden větší problém Šest lidí z týmu Donalda Trumpa má koronavirus. Americký prezident má ale ještě jeden větší problém 21. června 2020 12:29

Slaboch s křehkým egem

Kniha dostala příznačný název, který v českém překladu zní Příliš mnoho a nikdy dost: Jak moje rodina stvořila nejnebezpečnějšího muže světa.

Podle Mary Trump Donald Trump podváděl při přijímacích zkouškách na vysokou školu, a to tak, že zaplatil chytřejšími studentovi, aby za něj napsal standardizované SAT testy.

Arogantný sociopat a klamár, ktorý podvádzal pri skúškach na vysokú školu. O Trumpovi napísala knihu jeho neter – psychologička
Zdroj: Simon & Schuster

Porovnala ho i se svým otcem – alkoholikem, jehož prý na pokraj dohnal otec Donalda. „Jediným důvodem, proč Donalda nestihl stejný osud, bylo to, že se díky své osobnosti nechal otcem ovládat. To sociopati dělají: bezohledně a účinně využívají druhé k dosažení vlastních cílů a netolerují přitom žádný nesouhlas či odpor,“ cituje CNN z knihy.

Mary opakovaně poukazuje na to, že Trumpovo aktuální chování způsobilo nešťastné dětství. Ani z jeho vstupu do politiky nebyla rodina nadšená. „Donald je prostě slaboch, jeho ego je křehké a on ho musí neustále posilovat, protože hluboko v sobě tuší, že není tím, kým tvrdí, že je,“ napsala neteř Donalda Trumpa.

Doporučeno
Írán vydal zatykač na Donalda Trumpa. Obvinili ho z vraždy a terorismu Írán vydal zatykač na Donalda Trumpa. Obvinili ho z vraždy a terorismu 29. června 2020 20:37
Domů
Sdílet
Diskuse