Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2020 18:22
Čas čtení 1:27
Viktor Kniš

Moje reč dissuje nácky a komentuje dočasný rozpad. Poslouchej nový track a sleduj klip

HUDBA
Uložit Uložené

Dobrí chlapci z Handlovej jsou po třech letech zase spolu, zase doma. S novými tracky, rýmy, albem, koncerty a videoklipem k singlu Trillion.

Moja Reč vydává v září své společné album číslo 9. Dostává název Zasedoma a už na základě dostupných ukázek máme možnost konstatovat, že přinese originální zvuk, jaký se nikomu nepodařilo napodobit za těch pár let, co se Supa, Delik a Jožiš rozdělili. Nebude to ovšem žádný oldschool, ale zvuk zasazený do roku 2020 a textově vyzrálé album, na které fanoušci čekali celé tři roky.

Doporučeno
Rap definitivně ovládl svět, toto jsou nejposlouchanější skladby a alba na streamech za první polovinu roku 2020 Rap definitivně ovládl svět, toto jsou nejposlouchanější skladby a alba na streamech za první polovinu roku 2020 15. července 2020 15:53


Kreativní a hudební proces absolvovala Moja Reč v jejich studiu nedaleko Handlové. Pokračovali tak na místě, kde to všechno v roce 2004 začalo. V roce 2017 to na chvíli zastavilo, aby letos mohlo přijít spojení kompletní sestavy a společný comeback.

Domů
Sdílet
Diskuse