Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2020 7:40
Čas čtení 0:43
Matej Krajčovič

Testuje auta a vydělává miliony. 33letá Alex je zřejmě nejlepší carfluencerkou na světě

TECH
Uložit Uložené

Žije v Dubaji a vozí se v autech, o kterých můžeš jen snít.

Rychlá auta díky bohu už nejsou jen doménou mužů. LadBible píše o australské Influencerke, kterou možná znáš pod přezdívkou Supercar Blondie

Bývalá moderátorka v rádiu skončila se svou původní prací a Instagram rozběhla do podoby, kdy má již 6,4 milionu followerů. Na YouTube k nim přidává další 4 miliony. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alex - that girl with the cars (@supercarblondie),

Díky svým výdělkem navíc porazí i nemálo mužských kolegů, odhaduje se totiž, že ročně vydělává až 32 milionů korun a za jeden post si žádá i 720 tisíc korun. 

Od roku 2008 žije v Dubaji, domovské zemi těch nejbláznivějších a nejdražších super a hyper aut.

Doporučeno
Nissan Ariya je ambiciózní elektrický crossover, který zaujme svou technikou Nissan Ariya je ambiciózní elektrický crossover, který zaujme svou technikou 17. července 2020 10:37

Supercar Blondie, vlastním jménem Alex Mary Hirschi, je 33 let a žije spořádaný život se svým manželem. Oproti jiným instagramovým hvězdičkám mužské followery určitě láká i něčím jiným než svou postavou.

Pravověrní fanoušci britského tria z The Grand Tour nebo jiných běžných automobilových youtuberů ale možná budou trochu zklamaní. 

Alex se totiž v poslední době zajímá téměř výhradně o exkluzivní kousky, koncepty a výrazně upravená vozidla. Možná by bylo zajímavější zjistit, jak vidí i běžné sériově vyráběné modely Audi, BMW či Mercedesu.

Sama se přitom před pár dny stala majitelkou Mclarenu 720S, jehož cena začíná na necelých 7 milionech korun.

Domů
Sdílet
Diskuse