Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2020 21:03
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Gigi Hadid předesignovala svůj domov do kontroverznějšího stylu. Lidé se nedovedou shodnout, zda má vkus

NEWS
Uložit Uložené

Někteří si myslí, že si raději měla najmout profesionály, jiní se shodují, že vkus skutečně má.

Gigi Hadid se na Instagramu pochlubila sérií fotografií, které zachycují, jak upravila svůj domov v New Yorku. Dodala i komentář, že všechny nápady pocházejí z její hlavy, trochu jí však pomohli designéři, kteří ji nepovažovali za šílenou. Na rozdíl od mnoha ostatních totiž zvolila kombinace prvků pestrých barev. Využila i titulky magazínu New Yorker a netradiční koberce.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid),

Snímky vyvolaly na sociální síti okamžitě obrovský rozruch, mnozí si totiž myslí, že se topmodelka zbláznila. Vysmívají se, že si do kuchyně dala barevné míčky do bazénu, že použila na dekoraci obrovské množství těstovin a někteří prostě vidí v takovém zařizování bytu vyhazování peněz.

Doporučeno
Topmodelka Gigi Hadid se pochlubila těhotenským bříškem Topmodelka Gigi Hadid se pochlubila těhotenským bříškem 18. července 2020 8:42

Topmodelka Gigi Hadid je už minimálně 5 měsíců těhotná, což potvrdila na Instagramu její matka. Nyní se poprvé známá tvář z přehlídek nejprestižnějších módních značek ukázala v plné kráse fanouškům na sociálních sítích.

Otcem je zpěvák Zayn Malik kdysi působící ve skupině One Direction. Gigi a Zayn měli sice turbulentní vztah a několikrát se rozešli, od února jsou však zase spolu. Starší ze sester Hadid nedávno oslavila 25. narozeniny a čas tráví v domácí izolaci společně s Bellou a zbytkem rodiny.

Domů
Sdílet
Diskuse