Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2020 14:54
Čas čtení 1:11
Vojtěch Vanda

U Prahy se samovolně rozjelo 32 nákladních vagónů, které pak narazily do osobního auta. Dva lidé byli odvezeni do nemocnice

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Další ze séria vlakových nehod se odehrála v Mstěticích u Prahy.

Ani dnešní dopoledne se neobešlo bez drážní nehody. V Mstěticích u Prahy se uvolnilo 32 nákladních vagónů, které se střetly s osobním automobilem. Některé vagóny po střetu vykolejily a poškodily drážní stavědlo. Dvě osoby musely být ošetřeny. Informoval server Zdopravy.cz.

Doporučeno
U Brna vykolejil rychlík, z vlaku pomáhají lidem hasiči U Brna vykolejil rychlík, z vlaku pomáhají lidem hasiči 13. srpna 2020 11:17

Středočeští hasiči informovali o další ze série železničních nehod už v 9 hodin ráno. Ke srážce těžkých nákladních vagónů a osobního auta spěchali hasiči ze Staré Boleslavi a Říčan, dobrovolní hasiči z Brandýsu nad Labem a drážní hasiči z Prahy.

„Došlo k uvolnění zajištěných vagónů na vlečce. Naši zaměstnanci u toho nebyli, stalo se to ve chvíli, kdy se k místu blížila naše četa. Proč se tak stalo bude předmětem vyšetřování,“ pro zdopravy.cz objasnil výkonný ředitel ČD Cargo Tomáš Tóth.

Domů
Sdílet
Diskuse