Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2020 17:02
Čas čtení 1:48
Viktor Kniš

Separ a Tina se rozešli v lásce a míru: Ať nás čeká cokoliv, těšíme se na to a budeme to nadále prožívat spolu

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Oblíbený pár oznámil prostřednictvím Instagramu smutnou zprávu. Přesto zdůrazňují, že se rozcházejí v tom nejlepším a nadále si jako rodina budou krýt záda.

Separ a Tina se po sedmi letech rozcházejí. Raper to oznámil na Instagramu ještě předtím, než začnou bulvární média šířit konspirace o příčinách. „Protože jste nás roky podporovali a přáli nám, rozhodli jsme se, že se to dozvíte od nás, a tak, jak to reálně je. Žádné zkreslené bludy z bulváru,“ napsal Separ. 

Zdůrazňuje, že spolu prožili nádherné období, procestovali kus světa a vychovali dvě děti. Zažili si i těžší chvíle, vše však zvládli. „No jak ubíhal čas a každý z nás se začal věnovat rozdílným tématům a věcem, začali jsme se vzdalovat. Vždy pro nás byla rodina na prvním místě, ale témata, o kterých jsme mluvili, jsme začali vidět z různých úhlů a nenacházeli průnik,“ vysvětluje Separ důvod rozchodu.

Domů
Sdílet
Diskuse