Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2020 15:44
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Patnáctiletý mladík vykouřil joint, sebral spícímu otci klíče od auta a jel se projet po Brně. Chytli ho strážníci

ZAJÍMAVOSTI BRNO MARIHUANA
Uložit Uložené

Pro luxusní vůz, který mladík řídil, si musel přijet jeho rodič.

Joint, parta a vyjížďka. Tak vypadala noc ze středy na čtvrtek jednoho patnáctiletého mladíka z Brna, který se v noci vyplížil z domu s klíčem od auta jeho otce, a jel se projet v neosvětleném autě, samozřejmě bez dokladů, do města. Výlet však pro něj skončil na Benešově ulici, kde jej odchytli strážníci městské policie u autobusového nádraží. 

Doporučeno
Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí 10. září 2020 10:23

Z celé akce pořídili videozáznam. O čtvrt na dvě ráno jej zastavili na autobusovém nádraží na Benešově ulici. Video začíná dechovou zkouškou, která nicméně vyjde negativní. Každopádně, když se z něj snaží dostat základní informace, jak je vidět na obraze, má s tím tázaný problém. „Vy neznáte své datum narození, jo?“ zeptal se jej na videu policista, když se mu nedostávalo kloudné odpovědi.

Následně se strážníci dozvěděli celou pravdu. Dokonce zjistili i to, že je mladík pod vlivem. Přiznal jim, že si dal na posilněnou jednoho jointa marihuany před jízdou. Zajímavou dělal tuto skutečnost také fakt, že s ním v autě seděly ještě další dvě osoby, které se nebály s mladým řidičem v tomto stavu sednout do vozidla.

Doporučeno
Covid-19 cestoval z Kanady do Číny, odtud bych chtěla odškodnění, řekla kandidátka na libereckou hejtmanku v debatě ČT Covid-19 cestoval z Kanady do Číny, odtud bych chtěla odškodnění, řekla kandidátka na libereckou hejtmanku v debatě ČT 11. září 2020 10:54

Celou situaci proto zakončil strážník větou, že si pro auto bude muset přijet jeden z rodičů. Takový konec by ale neuvítali někteří komentující, kteří se pod videem na facebookové stránce policistů k situaci vyjádřili„V patnácti bych tomu zmalovala prdel do fialova, až by si týden nesedl. Co udělá za dva roky, za pět let? Smrad jeden,“ uvedla jedna starostlivá žena. „Papánek ještě z toho synáčka vyseká. Místo čokolády drogy. Ano, rostou nám hezký mladí,“ pohřbila víru v budoucnost postarší komentující.

Domů
Sdílet
Diskuse