Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2020 19:24
Čas čtení 0:32
Tímea Krauszová

Druhá řada seriálu The Mandalorian přichází s trailerem. Sleduj Baby Yodu v akci

FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Baby Yoda je oficiálně zpět.

Konečně si můžeš prohlédnout trailer na přísně střeženou druhou sérii seriálu The Mandalorian. Tu i tentokrát připravili Dave Fillon a Jon Favreau. Stejně jako první série, i ta druhá bude vycházet týdně, přičemž první část si můžeš prohlédnout už 30. října exkluzivně na Disney+.

Doporučeno
Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí 10. září 2020 10:23

Více prostoru jednoznačně dostane Giancarlo Esposito jako Moff Gideon, který vlastní Darksaber, pradávný a mocný artefakt z planety Mandalor, který patří tamnímu vládci. Úkolem Armorera podle traileru bude dopravit „toto stvoření“ (narážka na Baby Yodu) do rukou rytířů Jedi. „Kamkoliv jdu já, jde i on,“ zazní v traileru a stejně ho cituje i Disney+ na Twitteru.

Vracejí se i Gina Carano jako žoldnéřka Cara Dune a Carl Weathers se svou postavou zvanou Greef Karga. Samozřejmostí je Baby Yoda, který zřejmě nezestárl ani o den, takže děj bude zřejmě pokračovat hned po událostech první série.

Domů
Sdílet
Diskuse