Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 16:16
Čas čtení 1:00
Tereza Šnajdrová

Co nás čeká dál? Přibyly tři červené okresy, další opatření se zatím přijímat nebudou

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

K červené Praze přibyly na koronavirovém semaforu další tři okresy. Nová opatření se v následujících 2 týdnech přijímat nebudou.

V pátek odpoledne proběhla aktualizace koronavirového semaforu, který rozděluje okresy v Česku podle počtu nakažených. Doposud byla červená pouze Praha, nově se k ní ale přidá také Uherské Hradiště, Praha-západ a Praha-východ. To uvedl na tiskové konferenci ministr zdravotnictví Roman Prymula. Kromě aktualizovaného semaforu se také nechal slyšet, že žádná nová opatření kvůli koronaviru se v příštích dvou týdnech přijímat nebudou. 

Doporučeno
Prymula baví reakčními videy na Twitteru. Chce si zazpívat s Šídlem Prymula baví reakčními videy na Twitteru. Chce si zazpívat s Šídlem 2. října 2020 11:41

V Praze stále pokračuje negativní trend onemocnění covidu-19. Denní průměrný přírůstek za poslední týden činní 430 případů, tj. 32 případů na 100 tisíc obyvatel. Neměnné zůstává, že pozitivní případy jsou tvořené zejména mladší generací. Pozitivní případy souvisí také především se školami a školními aktivitami spojenými s trávením volného času,“ okomentovala vývoj v hlavním městě hygienička Jarmila Rážová.

Domů
Sdílet
Diskuse