Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 v 16:16
Čas čtení 1:00
Tereza Šnajdrová

Co nás čeká dál? Přibyly tři červené okresy, další opatření se zatím přijímat nebudou

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

K červené Praze přibyly na koronavirovém semaforu další tři okresy. Nová opatření se v následujících 2 týdnech přijímat nebudou.

V pátek odpoledne proběhla aktualizace koronavirového semaforu, který rozděluje okresy v Česku podle počtu nakažených. Doposud byla červená pouze Praha, nově se k ní ale přidá také Uherské Hradiště, Praha-západ a Praha-východ. To uvedl na tiskové konferenci ministr zdravotnictví Roman Prymula. Kromě aktualizovaného semaforu se také nechal slyšet, že žádná nová opatření kvůli koronaviru se v příštích dvou týdnech přijímat nebudou. 

Doporučeno
Prymula baví reakčními videy na Twitteru. Chce si zazpívat s Šídlem Prymula baví reakčními videy na Twitteru. Chce si zazpívat s Šídlem 2. října 2020 v 11:41

V Praze stále pokračuje negativní trend onemocnění covidu-19. Denní průměrný přírůstek za poslední týden činní 430 případů, tj. 32 případů na 100 tisíc obyvatel. Neměnné zůstává, že pozitivní případy jsou tvořené zejména mladší generací. Pozitivní případy souvisí také především se školami a školními aktivitami spojenými s trávením volného času,“ okomentovala vývoj v hlavním městě hygienička Jarmila Rážová.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Domů
Sdílet
Diskuse