Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 11:41
Čas čtení 1:06
Tereza Šnajdrová

Prymula baví reakčními videy na Twitteru. Chce si zazpívat s Šídlem

NEWS KORONAVIRUS TWITTER
Uložit Uložené

Koncem září byl ministru Romanu Prymulovi založen účet na sociální síti Twitter. Aktivita na profilu je vysoká a co příspěvek, to perla.

Jen pár dní po tom, co byl epidemiolog Prymula dosazen na post ministra zdravotnictví, mu bylo kolegy doporučeno, aby si pořídil Twitter. A jak bylo řečeno, tak se taky stalo a Roman Prymula od té doby baví celý internet. V prvním příspěvku nám doporučil číst knížky, ve dalším nám povolil provozovat sex, nyní však sáhl po ještě větším kalibru a diskutujícím odpovídá formou reakčních videí.

Doporučeno
Prymula má nový koníček: Perlí na Twitteru Prymula má nový koníček: Perlí na Twitteru 29. září 2020 16:57

V jednom z příspěvků byl Prymula nařknut z toho, že zákaz zpěvu využívá jako finální pomstu bývalému ministrovi zdravotnictví Adamu Vojtechovi, kterého v této funkci vystřídal. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a z videa plného smíchu je jasné, že obvinění epidemiologa velmi pobavilo.

Další z uživatelů Twitteru zase doufá, že dojde k zákazu tradice, kdy v prosinci malé děti chodí strašit Mikuláš, čert a anděl. Dle slov Romana Prymuly pro strašení žádný zákaz v tuto chvíli neplatí, omezení se bude týkat pouze andělů. Těch prostě nesmí být až moc.

Domů
Sdílet
Diskuse