Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2020 19:24
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

VláďaVideos se na YouTube pustil do Taryho. Nové video už vidělo přes 100 tisíc lidí

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Vláďa nazval Taryho lhářem.

Známý youtuber VláďaVideos nahrál na svůj populárním kanál, kde má již přes 700 tisíc odběratelů, nové video, které věnoval jednomu ze svých kolegů – Tarymu. Právě ten se totiž nedávno objevil v rozhovoru pro Real Talk, kde se vyjádřil mimo jiné právě i na konto Vládi. Kritizoval jej za to, že používá sprostá slova, i když část jeho divácké obce tvoří děti

Doporučeno
Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA 21. července 2022 8:30

„Já mluvím sprostě od začátku, kdy jsem tenhle kanál založil,“ odpovídá Vláďa ve videu Tarymu. „Řekl jsem si, že budu jinej než ostatní a budu svůj,“ říká s tím, že svým diváků ve videích říká svůj jen pohled na různé věci. Sám Tary se prý sprostá slova snaží nepoužívat.

Vláďu však toto vyjádření natolik rozlítilo, že jej nazval lhářem a poukázal na několik kontroverzních videí, které Tary sám dříve natočil. Zřejmě tím neznámějším byl incident, kdy natáčel svou extrémně rychlou jízdu na dálnici. Vláďa říká, že na svém vyjadřování nehodlá nic měnit a komu se to nelíbí, ať jej nesleduje.

Více už ti ale řekne samotné video, které od včerejšího dne nasbíralo více než 100 tisíc zhlédnutí.

Vláďa se kromě internetové tvorby aktuálně připravuje na profesionální MMA zápas pod hlavičkou domácí organizace Oktagon MMA. Utkat se má se slovenským youtuberem Expl0itedem, kvůli koronaviru se však jejich střet odložil. Dočkáme se jej asi nejdříve až někdy na jaře příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse