Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2020 22:01
Čas čtení 0:25
Dominik Vetrák

Sony vybrala nejlepší hry na PS4. Sleduj sestřih z her, které definovaly tuto generaci

TECH
Uložit Uložené

Generace PS4 je téměř za námi. Sony tak vybrala hry, které ji definovaly.

Oficiální PlayStation kanál PlayStation Access vytvořil video, ve kterém dal dohromady ty nejlepší a nejdůležitější hry, které vyšly během generace konzolí PS4. Jde o hry, které ji definovaly a jejichž většinu by měl každý správný hardcore hráč minimálně znát, v ideálním případě i hrát. V téměř 4minutovém videu tak najdeš to nej, co PS4 nabídla.

Doporučeno
Jak udeřila druhá vlna koronaviru na restaurace, kina, festivaly a další? Zeptali jsme se jejich provozovatelů Jak udeřila druhá vlna koronaviru na restaurace, kina, festivaly a další? Zeptali jsme se jejich provozovatelů 16. října 2020 13:52

Trochu se zapomnělo na Playlink, některé exkluzivní hry, VR nedostalo mnoho prostoru a určitě si pomyslíš, že ti tam něco kvalitního chybí. Obecně však jde o skvěle sestříhaný souhrn. Pokud tě nějaká hra zaujala a chceš si ji vyzkoušet, ale neznáš její název, napiš nám do komentářů a my se ti pokusíme pomoci.

Domů
Sdílet
Diskuse