Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2020 18:34
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Interhejty: Jan Bendig odpověděl na nechutné komentáře rasistických hejterů

REFRESHER INTERHEJTY
Uložit Uložené

Naše pozvání do Interhejtů přijal zpěvák Jan Bendig.

Není žádným tajemstvím, že sekce komentářů pod příspěvky na sociálních sítích nebo pod videi na YouTube bývají leckdy zahlceny nenávistnými komentáři lidí, kteří zřejmě nemají nic lepšího na práci, než sprostě kritizovat cizí tvorbu.

V naší sérii nazvané Interhejty proto dáváme umělcům možnost, aby těmto často anonymním lidem na jejich slova odpověděli. Už se u nás vystřídala řada známých tváří a dnes se k nim přidává jedna další. Naše pozvání totiž přijal známý zpěvák Jan Bendig.

Doporučeno
Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi 24. října 2020 8:45

Pod jeho videoklipy je možné najít hned několik nechutných komentářů, které toho ani nemají moc společného s hudbou a jsou cíleny spíše na barvu kůže. Některé z nich si Jan Bendig přečetl a těmto rasistům poslal trefnou odpověď.

Co všechno mu lidé pod videa psali a jak na tyto komentáře známý zpěvák reaguje? To se dozvíš v našem novém videu. Pustit si můžeš i některou z našich předešlých epizod, kdy se u nás objevil například EARTH, Adam Mišík nebo Adolfeen. Přejeme příjemnou zábavu!

Domů
Sdílet
Diskuse