Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností HoppyGo.
1. listopadu 2020 18:28
Čas čtení 1:11
Ondřej Jarůšek

Jeli jsme v brutálním Fordu Mustang do McDonald's. Tímto autem snů se můžeš projet i ty (Testovačka)

REFRESHER
Uložit Uložené

I ty se tímto luxusním vozem můžeš projet. Aplikace HoppyGo však nabízí bohatý výběr dalších vozidel.

Zřejmě každý z nás má nějaké auto snů, ve kterém by se chtěl někdy na vlastní kůži projet. Nám se podobný sen nedávno splnil. Prostřednictvím aplikace HoppyGo jsme si totiž během pár snadných kliknutí zapůjčili luxusní Ford Mustang a díky velmi rychlému předání už krátce nato naše moderátorka Petra seděla za volantem. Z celé projížďky ti nyní přinášíme video.

Podrobnosti o zapůjčeném Fordu Mustang si můžeš prohlédnout zde

Jeli jsme v brutálním Fordu Mustang do McDonald's. Tímto autem snů se můžeš projet i ty (Testovačka)
Zdroj: HoppyGo

První úkol, kterým bylo vyjet z podzemní garáže, Petra zvládla na jedničku, byť s lehce roztřepanou rukou. Potom na nás čekalo hned několik zastávek. Na té první jsme se jeli posilnit do McDonald's, což bylo pro Petru také trochu stresujícím zážitkem, nakonec ale vše zvládla bez problémů. 

Abychom si trochu odpočinuli od ruchu hlavního města, tak jsme se následně vydali do vápencového lomu Velká Amerika. Počasí na koupání sice nebylo, ale o krásný výhled jsme měli postaráno.

Pokud auto nevlastníš nebo máš svůj vůz třeba v servisu, s pomocí aplikace HoppyGo si můžeš vyrazit i na takto hezký výlet za město do přírody, a to třeba na celý víkend. Auto si však můžeš půjčit klidně i na déle než měsíc.

Slíbili jsme, že vůz na konci dne vrátíme ve stejném stavu, jako jsme si jej převzali. A to jsme také dodrželi. Posledním úkolem pro Petru proto bylo auto umýt, aby bylo naleštěné a nablýskané stejně tak, jako když do něj nasedala poprvé. Vše naštěstí proběhlo bez problému a auto jsme vrátili bez jediného škrábance.

Na celém zážitku Petra hodnotí kladně například to, jak přehledná a intuitivní aplikace HoppyGo je, široký výběr vozidel, nízké ceny nebo v poslední řadě to, že výpůjčku můžeš mít rychle bez zbytečného papírování. Našlo se i pár minusů, ale tím největším je skutečnost, že se nakonec s autem bohužel musíš rozloučit a vrátit jej majiteli. Více se už ale dozvíš v samotném videu. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme nové GLE 350de a už víme, proč má Mercedes-Benz nejlepší plug-in hybrid na trhu Vyzkoušeli jsme nové GLE 350de a už víme, proč má Mercedes-Benz nejlepší plug-in hybrid na trhu 19. září 2020 18:04
Domů
Sdílet
Diskuse