Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. listopadu 2020 7:44
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Cardi B oficiálně zrušila rozvodové řízení s Offsetem

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Raperka oficiálně zrušila rozvodové řízení u soudu a vrací se k Offsetovi. Je to už podruhé, co si definitivní odloučení rozmyslela.

Americká raperka je, zdá se, milovnicí dramat. Kromě prací na novém albu rozpracovala i kauzu, díky které se jí v posledních týdnech dostalo ještě více pozornosti, i když sama tvrdí, že to není cílem.

Nedávno oznámila, že podala žádost o rozvod s jejím manželem Offsetem, přičemž jako důvod před fanoušky uvedla, že mají rozličný pohled na život a že se často hádají. Netrvalo dlouho a na Instagram zveřejnila, jak se společně baví na narozeninové párty.

Součástí této série příspěvků byl i Offset, a tak bylo mnohým jasné, že vítězka Grammy přeci jen změnila názor a dala manželovi šanci. TMZ nyní informuje, že již zrušila rozvodové řízení u soudu a posledním formálním krokem k návratu do běžného manželství je, aby soudce žádost potvrdil.

Doporučeno
Cardi B nechtěně sdílela nahou fotku na Instagramu po narozeninové party. Vrátila se k Offsetovi Cardi B nechtěně sdílela nahou fotku na Instagramu po narozeninové party. Vrátila se k Offsetovi 15. října 2020 19:29

Cardi B v současnosti věnuje hodně energie na sociálních sítích i tomu, aby vyzvala co nejvíce svých followerů, ať volí v amerických prezidentských volbách Joa Bidena. Zároveň pracuje na novém projektu – album Tiger Woods by měla vydat už letos.

Domů
Sdílet
Diskuse