Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2020 19:29
Čas čtení 0:53
Viktor Kniš

Cardi B nechtěně sdílela nahou fotku na Instagramu po narozeninové party. Vrátila se k Offsetovi

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Rozvod se pravděpodobně nekoná, Cardi B se zároveň dočkala podpory od fanynek, které ji podpořily poté, co omylem sdílela na sociální síti nahou fotku.

Cardi B si oslavu svých narozenin užila pravděpodobně o něco víc, než předpokládala. Celý průběh zaznamenala na Instagramu, a tak jsme měli možnost vidět, jak si užívá v klubu se známými a kamarády, včetně manžela Offseta, se kterým se původně měla rozvádět.

Podle informací z okolí raperky, kterými disponuje Elle, však přece jen rapera nakonec neopustila a zatím si stále užívá jeho pozornost.

Ještě více však americká raperka překvapila na Instagramu příspěvkem po party, když pravděpodobně omylem zveřejnila v rámci instagramových příběhů i záběr na svá prsa. Fotka sice rychle zmizela z oficiálního profilu Cardi B, na internetu však už bude dostupná navždy.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26

Raperku však v tomto případě podrželo množství fanynek, které se začaly na sociální sítě fotit s cenzurou přes svá nahá prsa a záběry sdílejí s hashtagem #boobsoutforcardi. Jen na Instagramu jsou již takových fotek desítky za jeden den.

Ještě nedávno Cardi B na sociální síti mluvila o tom, jak se má v plánu rozejít s Offsetem, protože už má dost hádek a zlobí ji, že nemají na věci stejný pohled.

Všechny zároveň ujistila, že momentální situaci neprožívá s pláčem a ve smutku, právě naopak, bere to jako normální součást života. Ve videu popírala, že si takto dělá promo právě v době, kdy pracuje na novém albu. Album Tiger Woods by mělo spatřit světlo světa ještě do konce aktuálního kalendářního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse