Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2020 18:04
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Ca$hanova Bulhar ohlašuje nové album THUG LOVE SOFIA. Mezi hosty jsou i Nik Tendo a Yzomandias

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nové album vyjde už 10. listopadu!

Ca$hanova Bulhar vydá už toto úterý 10. listopadu nové album. Své fanoušky o tom raper informoval na Instagramu, kde zveřejnil kromě coveru a data vydání také kompletní tracklist projektu.

Deska se bude jmenovat THUG LOVE SOFIA, bude obsahovat 13 skladeb a objeví se na něm hned několik zajímavých hostů. Mezi nimi jsou například Nik Tendo, Yzomandias, Smack, Robin Zoot nebo Icy L.

„Těšim se, až to uslyšíte,“ napsal Ca$hanova Bulhar k příspěvku. O cover alba se postaral Labello. Soudě dle reakcí fanoušků pod samotným příspěvkem je patrné, že se nového releasu nemohou dočkat.

Doporučeno
Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) 20. října 2020 12:08

Naše redakce se s Bulharem spojila a zeptali jsme se jej na to, jak dlouho svůj nový projekt připravoval. „Aktivně tak čtvrt roku, ale je tam i pár starších tracků,“ řekl nám. Prozradil nám ale i to, že v den releasu spatří světlo světa také nový klip – o tom tě budeme  informovat, jakmile bude venku. Na který track se těšíš nejvíc?

Domů
Sdílet
Diskuse