Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. listopadu 2020 0:01
Čas čtení 0:36
Adam Smeták

Ca$hanova Bulhar vydal album THUG LOVE SOFIA

Ca$hanova Bulhar vydal album THUG LOVE SOFIA
Zdroj: cashanova_bg
HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslouchej nejnovější projekt Bulhara, na kterém hostuje sedm jmen.

Ca$hanova Bulhar o půlnoci z pondělí na úterý vydal nové album THUG LOVE SOFIA. Jak prozradil redakci REFRESHERu, na desce pracoval aktivně asi čtvrt roku, nicméně obsahuje i několik starších věcí. Nové album tvoří 13 tracků, na nichž hostuje hned sedm interpretů. Jmenovitě Yzomandias, Nik Tendo, Smack, Labello, Robin Zoot, Icy L a Luca Brassi

Doporučeno
Ca$hanova Bulhar ohlašuje nové album THUG LOVE SOFIA. Mezi hosty jsou i Nik Tendo a Yzomandias Ca$hanova Bulhar ohlašuje nové album THUG LOVE SOFIA. Mezi hosty jsou i Nik Tendo a Yzomandias 8. listopadu 2020 18:04

Album interpret oznámil v neděli, přičemž premiéra přišla už dva dny poté. Jako už klasicky se Ca$hanova Bulhar těsně před vydáním desky přihlásil ke svým fanouškům prostřednictvím live streamu na Instagramu. V něm ukázal triko THUG LOVE SOFIA jako součást merche, který by měl být k dostání prostřednictvím e-shopu už tento týden. Zároveň avizoval vydání klipu během úterního večera. Půjde o video ke skladbě Dinero se Smackem.

Bulhar na streamu ukázal, jak bude vpadat jeho merch
Bulhar na streamu ukázal, jak bude vpadat jeho merch Zdroj: Instagram.com/cashanova_bg

Během živého přenosu pouštěl dopředu části některých skladeb a do přenosu si přizval Yzomandiase, Icy La, Labella, dvojici náhodně vybraných fanoušků, reprezentačního fotbalistu Michaela Krmenčíka a nakonec také Smacka s nímž leaknul část chystaného klipu.

Domů
Sdílet
Diskuse