Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2020 18:54
Čas čtení 0:31
Lukáš Čelka

Firma, která vlastní prestižní značky Vans či Timberland, kupuje streetwearovou značku Supreme za 2,1 miliardy dolarů

MÓDA
Uložit Uložené

Supreme bude patřit společnosti VF Corps.

Zástupci společnost VF Corp. v pondělí prohlásili, že zaplatí 2,1 miliardy dolarů za nákup populární společnosti Supreme. K seznamu streetwearových značek VF Corps, mezi nimiž je i Vans, se tak zařadila další populární značka. VF Corp. je už majitelem značek The North Face a Timberland. Po dodržení dohodnutých podmínek by nynější majitelé společnosti Supreme měli dostat ještě dalších 300 milionů dolarů.

Doporučeno
Kolik peněz potřebuješ na to, aby ses dostal do resell mafie? Kolik peněz potřebuješ na to, aby ses dostal do resell mafie? 10. října 2019 15:12

Dohoda VF Corp. a Supreme pomůže VF Corp. posílit pozici v elektronickém obchodě, který je kvůli celosvětové pandemii pro výrobce oděvů a obuvi klíčový. „Značka Supreme dále urychlí transformaci hyper-digitálního obchodního modelu společnosti VF,“ řekl výkonný ředitel společnosti VF Corp., Steve Rendl.

Domů
Sdílet
Diskuse