Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2020 14:15
Čas čtení 0:29
Jakub Paulík

Na mraženém mase našli stopy koronaviru. V čínském městě otestovali přes 7 500 lidí, kteří se dostali do kontaktu se zbožím

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Světová zdravotnická organizace tvrdí, že riziko přenosu viru z mražených potravin je nízké.

Hygienici v témě devítimilionovém čínském městě Jinan našli na mraženém mase stopy koronaviru. Virus se přitom nenacházel pouze na samotných produktech, ale také na balení. Zboží se do Číny dostalo z Nového Zélandu, Brazílie a Číny.

Doporučeno
Lidé jsou z covidu-19 v úzkostech. Lidská psychika udělá všechno, aby nezkolabovala. Třeba uvěří lžím, říká Štrobl (Rozhovor) Lidé jsou z covidu-19 v úzkostech. Lidská psychika udělá všechno, aby nezkolabovala. Třeba uvěří lžím, říká Štrobl (Rozhovor) 13. listopadu 2020 15:16

S výsledky testování mražených produktů podle CDE přišla městská komise pro zdraví. Ve své zprávě neuvedli, jaké firmy produkty se stopami koronaviru do země odeslaly. Hygienici v Číně se s kontaminovaným zbožím setkali i minulý týden.

Domů
Sdílet
Diskuse