Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2020 12:31
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Black Panther 2 se začne natáčet už v červenci. Kdo bude záporákem?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek by se do kin měl dostat v roce 2022.

V srpnu nás zasáhla zpráva o nečekaném úmrtí Chadwicka Bosemana. Stejně překvapení byli i ředitelé v Marvel Studios, kteří měli obrovský problém. Jak Chadwicka nahradí a co to znamená pro Black Panthera 2 a celý Marvel Cinematic Universe, tedy filmový vesmír, ve kterém se odehrávají všechny marvelovky?

Doporučeno
Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) 21. listopadu 2020 11:47

Zdá se, že na to už přišli a udělali potřebné přípravy. The Hollywood Reporter totiž tvrdí, že natáčení snímku začne v červenci 2021, aby stihli kinopremiéru v roce 2022. Původně měli začít s natáčením v březnu 2021 a protože ho posunuli o 4 měsíce, zdá se, že přibližně tolik času potřebovali i tvůrci, aby se smířili s Chadwickovou smrtí a naplánovali všechny potřebné změny (od Chadwickovy smrti uběhly už necelé 3 měsíce).

Domů
Sdílet
Diskuse