Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2020 13:53
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

V Evropě se začnou prodávat kouzelnická košťata. „Proletíš“ se až rychlostí 35 km/h

NEWS
Uložit Uložené

Díky výrobku brazilského designéra se budeš cítit jako postava z Harryho Pottera.

Každý z nás možná někdy zatoužil po tom, cítit se jako postava z Harryho Pottera. Splnit si sen nyní budeme moci díky brazilskému designérovi, který upravuje elektrické jednokolky tak, že se na nich lze prohánět jako na kouzelnických košťatech. Nápad, o kterém informovaly Seznam Zprávy, již míří i do Evropy.

Doporučeno
J. K. Rowling do své nové knihy použila obrázky od českých dětí J. K. Rowling do své nové knihy použila obrázky od českých dětí 24. listopadu 2020 15:34

Mladý Brazilec je příznivcem Harryho Pottera a toužil napodobit to, co si fanoušci fantasy ságy přejí zažít na vlastní kůži – proletět se na koštěti. Proto si založil firmu, pod kterou upravuje elektrické jednokolky tak, aby vypadaly jako kouzelnická košťata

Od příštího týdne by se jeho výrobky měly dostat také do Evropy. „Přesný časový rámec pro to zatím nemáme, ale o zpřístupnění našeho produktu v Evropě jednáme s jedním podnikatelem v Německu,“ prozradil podnikatel.

Kovová konstrukce spolu s koštětem bude v prodeji za 1200 brazilských reálů, což je zhruba 4 900 korun. K tomu však bude nutné dokoupit si elektronickou jednokolku, jejíž ceny se pohybují od 14 000 korun. „Hlavním cílem je umožnit fanouškům zažít při létání na našich košťatech na vlastní kůži to, o čem snili při sledování filmů. Rovněž ale pomocí nich chceme vytvořit mnohem věrohodnější verzi famfrpálu,“ doplnil Brazilec s tím, že jednokolka může jet až rychlostí 35 km/h.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nuvem Vassouras (@nuvemvassouras)

Domů
Sdílet
Diskuse